Більше купуєш – більшу знижку отримуєш!
Купуй з 5 по 14 квітня включно та отримуй знижку 20% на другий товар, знижку 30% на третій товар, знижку 40% на четвертий товар в чеку (замовленні) на сайті або в одному з магазинів ТОВ «АТЛЕТІКС».
В акції беруть участь товари категорій «Одяг» та «Взуття» без знижок та зі знижками, що не перевищують 30%.
Увага! Якщо замовлення буде розділено на декілька (в разі знаходження товарів на різних складах), акційні знижки, на жаль, не будуть застосовані.
* Акція (знижка) діє з 05.04.2024 по 14.04.2024 включно в магазинах ТОВ «АТЛЕТІКС» та в інтернет-магазині на athletics.ua. Кожен покупець, учасник Клубної Програми «ATHLETICS», зробивши покупку акційних товарів категорій «Одяг» та «Взуття», отримує знижку 20%, 30% та 40%, яка надається відповідно на 2-й, 3-й і 4-й Акційні товари. Знижка найбільшого розміру надається на товар з найменшою ціною у покупці (один чек). На товар з найбільшою вартістю у чеку знижка не надається. Знижка може додаватись до інших поточних (сезонних) знижок, які вже діють на Акційний товар (якщо розмір такої знижки не перевищує 30%). Надання знижки в даному випадку проводиться по правилу складного відсотка: спочатку надається поточна (сезонна) знижка, потім знижка по даній Акції. Під поняттям «поточна (сезонна) знижка» слід розуміти знижку, яка вказана на цінниках товару в місцях продажу. Якщо розмір сезонної знижки перевищує 30%, знижка по Акції не надається. Одночасне використання знижки та бонусів по Клубній Картці «ATHLETICS» не дозволяється. Знижка не розповсюджується на Подарункові картки «ATHLETICS» та на покупку товарів, що беруть участь в акції «Краща ціна». Детальні умови акції дивіться у куточку покупця в магазинах та за посиланням. Товари для спорту та активного відпочинку.